Відповідь на скаргу Наталя Лисковщенко в коментарях до прямого ефіру з директором КП “Жовтоводськтепломережа” Сергієм Донченко 18.02.2021 року

В коментарях до прямого  ефіру з директором КП “Жовтоводськтепломережа” Сергієм Донченко 18.02.2021 року

https://www.facebook.com/groups/2475799629399816/permalink/2979530642360043/

від Наталя Лисковщенко надійшла скарга що, «Заводська б.9, Казацької Слави б.26 кутові квартири температура 14-16 градусів» та коментарі:

 «питання по б.9 вул.Заводська з бородою. Воно виникло ще років зо двадцять тому. На неодноразові звернення , в певний період часу Тепломережами було зроблено копійчані перерахунки , і все вирішення питання.»;

«Нічого не допомагає , ніякі звернення не допомагають . В тому числі і тепломережі»;

«Казацької Слави ,26 проблема не така давня , років з 15.»

«Наша держава дозволяє вирішувати більшість проблем переписками, відписками. Але не всі мешканці вірять в позитивний результат, тому змирившись зі своїм становищем продовжують мерзнути , одягнувши на себе безліч теплих речей»

Вже 19.02.2021 року представниками КП «Жовтоводськтепломережа»  разом з головою правління ОСББ Терьошиною І.А., комісійно, було проведено обстеження теплового вузла буд. 9 по вулиці Заводській.

В результаті обстеження зафіксовано: параметри теплоносія в тепловому вузлі будинку відповідають нормі, відхилень не зафіксовано. Стояки системи опалення повністю функціонують.

Як зазначила голова ОСББ – скарг від мешканців вона не отримувала. На гарячу лінію підприємства звернень, щодо порушеного питання, теж не надходило.

Що стосується буд. 26 по вулиці Козацької Слави, то за результатами проведеного,   19.02.2021 року, в тепловому вузлі обстеження представниками КП «Жовтоводськтепломережа» та КП ВЖРЕО (управляюча компанія) повідомляємо наступне:

Зафіксовано задовільну роботу вузла управління житлового будинку, а саме – температура теплоносія відповідає температурному графіку теплової мережі.

Але управляючій компанії необхідно звернути увагу на проведення  наладочних робіт або заміні стояків (та арматури стояків) внутрішньо будинкової системи опалення, від якості стану яких, залежить рівномірний проток теплоносія та як наслідок, тепловіддача тепловикористуючого обладнання житлового будинку.

Залишити відповідь