До уваги мешканців житлових будинків міста, ОСББ та обслуговуючих компаній!!!

В зв`язку із зверненнями мешканців міста на неякісну послугу з централізованого опалення комісійно представниками житлових будинків та фахівцями  КП «Жовтоводськтепломережа» проводяться обстеження вузлів керування внутрішньобудинкових систем теплопостачання в житлових будинках та стояків і приладів опалення в квартирах.

На підставі отриманих результатів проводиться ретельний аналіз та фахівцями КП «Жовтоводськтепломережа» надаються рекомендації особам відповідальним за обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання стосовно наладки.

Але не всі приймають це до уваги!!!

Так, на прикладі житлового будинку по вул. Маяковського 123, який обслуговує ТОВ «Фортеця-К», виникли проблеми з наданням послуги з централізованого опалення. Після обстеження системи теплопостачання  житлового будинку, фахівцями КП «Жовтоводськтепломережа» було рекомендовано ТОВ «Фортеця-К» виконати  ряд заходів, які мають поліпшити роботу внутрішньобудинкової системи теплопостачання. Серед заходів, насамперед, необхідно було виконати роботу по прочищенню фільтрів вузла комерційного обліку теплової енергії.  По інформації ТОВ «Фортеця-К», фільтри були прочищені, але скарги мешканців будинку не припинились. При повторному обстеженні нашими робітниками було зафіксовано таку картинку:

Звертаємо увагу, що обслуговуючим організаціям: КП ВЖРЕО, «Церіус», ТОВ «Фортеця-К», «Нова-ок» та ОСББ та ін. необхідно більш відповідально відноситися до своїх обов`язків по обслуговуванню внутрішньобудинкових систем житлових будинків.

Нагадуємо, що КП «Жовтоводськтепломережа» відповідає за належну подачу теплоносія  безпосередньо на вводі  в будівлі та будинки міста.

 КП «Жовтоводськтепломережа»

One comment

  1. Lade :

    ЧЕМ ВЫ ОБОСНОВЫВАЕТЕ ТАКИЕ ЦЕНЫ????!!!

Залишити відповідь