Перелік законодавчих та нормативних актів

Закони

Житловий кодекс України

Цивільний кодекс України

Закон України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення» N 887-VIII

Закон України «Про теплопостачання»

Закон України «Про житлово-комунальні послуги»

Закон України “Про державне регулювання у сфері комунальних послуг”

Закон України «Про звернення громадян»

Закон України «Про доступ до публічної інформації»

Закон України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”

Укази Президента України

Указ Президента України №694 вiд 27.08.2014 р. «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг»

Постанови Кабінету Міністрів України

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. № 865 “Про особливості нарахування плати за надану послугу з централізованого опалення населенню у разі відсутності у квартирі (будинку садибного типу) та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії в опалювальний сезон 2016/17 року”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 р. № 106 «ЗМІНИ, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України»

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. №409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 842 від 28.10.2015

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2014 р. №83 «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги»

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 р. № 869 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 151 “Про затвердження Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі, зниження якості”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2007 р. № 1198 “Про затвердження Правил користування тепловою енергією”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 10 липня 2006 р. № 955 “Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2015 р. № 1037 «Про запровадження перерахунку вартості послуги з централізованого опалення залежно від температури зовнішнього повітря»

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 16 березня 2017 р. № 156 «Зміни, що вносяться до Правил надання послуг з централізованого
опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 18 червня 2014 р. №217

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 11 січня 2005 р. №20

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 р. № 804 «Деякі питання соціального захисту окремих категорій громадян”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії”

ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами”

Накази Міністерств та відомств України

Постанова Національної комісії регулювання електроенергетики України від 17 лютого 2011 р. № 242 “Про затвердження Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання”

Наказ Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 22 лютого 2008 р. № 47 “Про затвердження Рекомендацій щодо застосування Методики розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення плати за їх опалення”

Наказ Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 30.10.2006 року № 359 «Про затвердження Методики розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення плати за їх опалення»

Наказ Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22 листопада 2005 р. № 4 “Про затвердження Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання”

Наказ МІНІСТЕРСТВА РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ від 26 липня 2019 р. № 169 “Про затвердження Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання”

МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

Правила технічної експлуатації теплових установок і мереж

<<Завантажити>>

Внутрішні документи

Антикорупційна програма КП “Жовтоводськтепломережа”

<<Завантажити>>